Aikido Dojo na cestě

30. 6. 2024

Vážení přátelé,

začátek školního roku klade nároky nejen na naše děti, ale i na vás, jejich rodiče. Proto tedy připomínám, že od září znovu cvičíme v tělocvičně v Domově Pod Kavčí Skálou, na adrese Marie Pujmanové 2045, Říčany. Všechny časy našich cvičení jsou uvedeny na stránkách www.aikidoricany.cz. Je to pravidelně osm lekcí týdně po celý školní rok. V září to bude již dvacet let co v Říčanech působíme. Přeji vám, abyste i v příští sezoně k nám našli cestu na cvičení jógy a aikida pro dospělé, školní i předškolní děti.

Přijďte se k nám podívat. Můžete si s námi zacvičit na zkoušku, nezávazně a zdarma. Uvidíte, že vám cvičení bude příjemné, bude se vám líbit, a pokud se rozhodnete pokračovat, budete cvičit pravidelně a rádi.

Aktuální informace jsou na adrese www.aikidoricany.cz, kde jsou krátká prezentační videa. Můžete napsat na e-mail pida.aikido@seznam.cz nebo zavolat na tel. č. 603 841 852.

V září očekáváme jako každoročně příliv nových žáků, dětí i dospělých, využijte toho a přijďte si to také vyzkoušet. Začínáme v pondělí 16. září.

 

Přehled cvičení v Dojo na cestě

Předškolní děti – Píďata
Děti si zvykají na práci v kolektivu a získávají správné morální a etické návyky a také se zbavují strachu a získávají větší sebevědomí.
Čt 16.00–17.00
Školní děti
Po a čt 17.30–18.50
Cvičení pro dospělé
Aikido: po a čt 19.15–21.00
Jóga: po a čt 8.15–9.40; po 16.30–17.30

Přejeme vám zdraví, štěstí, spokojený a úspěšný život.

Za Aikido Kenkyukai Říčany

Miroslav Skala

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena