Čarodějnice na Strašíně - Večer plný kouzel a novinek

31. 5. 2024

Strašín letos zažil nezapomenutelnou čarodějnickou noc, která přilákala rekordní počet návštěvníků – téměř 600 lidí, z toho 200 dětí. Díky nově postavenému chodníku v ul. Vojkovská mohli všichni bezpečně dojít až do areálu strašínského hřiště.

Připravena byla soutěž o nejlepší masku, dílničky a spousta dalších aktivit pro velké i malé. Všechny potěšilo vystoupení kouzelníka a nechyběla ani hudba v podání oblíbené country kapely Zdravé JáTro.

Tradiční zapálení čarodějnické hranice sice letos zhatil silný vítr, ale to nám v žádném případě nezkazilo náladu. Všechny pobavil tradiční tanec čarodějnic.  Na kompletně zrekonstruované terase s novým ohništěm i posezením se opékaly špekáčky, a atmosféra tak byla více než pohodová. Nápoje se nalévaly do nových strašínských kelímků. A nejoblíbenější pochoutka večera? Čarodějnický pařát.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří přišli a společně s námi sdíleli tento nezapomenutelný večer, ale také všem dobrovolníkům, kteří akci připravili a celým odpolednem provázeli. Vaše nadšení a účast dělají z Čarodějnic na Strašíně každoroční událost, na kterou se vždy všichni těšíme. Děkujeme vám za to, že jste součástí naší komunity a těšíme se na další společně strávené chvíle.

Osadní výbor Strašín

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena