Domácí soutěž je za dveřmi

28. 9. 2024

Ještě jednou vás srdečně vítáme v nové taneční sezoně. V době psaní těchto řádků je teprve začátek září, ale i to jsme začali ve velkém stylu. Hned z první soutěže, která se konala v neděli 8. září ve Chvaleticích, přivezly naše slečny plno medailí. Nikolka Hrabová vytančila rovnou pět bronzových medailí a také jednu zlatou, za latinu i standard. Kačenka Hrabová získala čtyři bronzové medaile za latinu. Další úspěšnou tanečnicí byla Bětka Grünwaldová, která vytančila jednu bronzovou, tři stříbrné a jednu zlatou za latinu. Kačenka pak spolu s Lucinkou Bobkovou společnými silami vytančily v synchro karibských tancích tři zlatá umístění. Gratulujeme!

V době, kdy čtete tento článek, mají za sebou již všechny naše kurzy úvodní hodiny. Pokud jste se však nestihli z jakýchkoliv důvodů přidat, nebojte se dorazit klidně později, zameškané hodiny určitě lehce doženete. Více informací o všech kurzech naleznete na webu nebo na facebooku, případně nám napište na e-mail info@fuego.cz.

Pod vedením Honzy a Páji začaly také o víkendu 7.–8. září základní taneční lekce pro mládež v KC Labuť, o které je stejně jako v loňském roce velký zájem, a podařilo se tedy naplnit nejen kurzy A a B v sobotu, ale opět i kurz C v neděli. Za tento zájem jsme velmi rádi a dokazuje to, že taneční kurzy v Říčanech mají opravdu svoji dlouholetou tradici.

V neposlední řadě bychom rádi pozvali na podzimní taneční soutěž Fuego Cup, která proběhne v termínu 26.–28. října, letos však netradičně ve sportovní hale. Během celého víkendu budou k vidění páry všech věkových i výkonnostních kategorií.

Přijďte si užít si dny plné tance, překrásných šatů a radosti, a hlavně přijďte podpořit naše domácí páry.

Těšíme se na vás!

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena