Fun Academy děkuje za úspěšný školní rok, chystá závěrečný turnaj i letní kempy

31. 5. 2024

Naše akademie má za sebou rekordní školní rok a my bychom rádi na jeho konci poděkovali všem našim členům i jejich rodičům za projevenou důvěru. Věříme, že jste se na našich kroužcích, trénincích i turnajích bavili, zlepšovali se a potkali nové kamarády. Letos se nám podařilo otevřít rekordní počet kroužků, rozšířit se do nových lokalit a do našich činností zapojit ještě více dětí. Kromě sportovních kroužků jsme nabídli i další, jako vaření, angličtinu, umělecké nebo hudební kroužky. Rozšířili jsme také výběr v oblasti sportu o tréninky šipek, horolezectví a badmintonu. Otevřeli jsme i více tradičních florbalových a fotbalových tréninků, stejně jako všeobecné sportovní přípravky Gym Academy. Nic z toho by nešlo bez vás, bez důvěry rodičů v naše lektory a bez snahy a nadšení dětí na našich kroužcích, proto ještě jednou děkujeme za úspěšný školní rok a těšíme se na další spolupráci!

Definitivně se s letošním školním rokem rozloučíme na závěrečném florbalovém turnaji, který proběhne v neděli 23. června ve sportovní hale v Dolních Břežanech. Na něm představíme úplně nový formát play off utkání jednotlivých týmů.

Letní prázdniny budou patřit našim příměstským kempům. Chystáme čtyři turnusy našich tradičních florbalových Summer Campů, první tři proběhnou v hale Na Fialce v Říčanech a v jejím okolí, poslední potom v Dolních Břežanech. Každý kemp má letos své téma, které bude holky a kluky provázet celým týdnem plným sportu a pohybu v tělocvičně, na hřišti i v přírodě. Těšit se tak můžete na Olympijské hry (8.–12. července), Survivor (15.–19. července), Svět čar a kouzel (22.–26. července) a Kelty (29. července – 2. srpna). Holky a kluky z mateřských škol a prvních tříd (4–7 let) čeká téma Zvířecí říše, jejich kemp proběhne od 22. do 28. července v Dolních Břežanech.

Na kempech nám zbývají poslední volná místa, jejich přehled, včetně volné kapacity a možnosti přihlášení, naleznete na adrese https://funacademy.cz/camp. Těšíme se vás!

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena