Komunitní centrum Říčany

28. 9. 2024

Už 18 let jsme v terénu a poskytujeme osobní a rodinnou asistenci na území Ŕíčanska seniorům zdravotně postiženým a rodinám s dětmi. Pro naši práci je nezbytně nutné mít kvalitní vozový park. Velmi nám pomohla Nadace EP Corporate Group, která podpořila náš podaný projekt do vyhlášené výzvy Automobily pro terénní služby 2024. Jde o dvouletý projekt, díky kterému máme zajištěno financování i pojištění vozidla pro vedoucí osobní asistence paní Kamilu prostřednictvím operativního leasingu. Moc děkujeme.

Uvítali jsme opět možnost prezentovat naši práci na letní škole pro pedagogy v Kostelci nad Černými lesy, kterou pořádá a organizuje tým Místních akčních plánů (MAP). Naší snahou je být profesionální organizací a spolupráce s mateřskými a základními školami je pro rodinnou asistenci důležitou primární prevencí.

Nadace ČEZ nás z grantu pro neziskový sektor podpořila a můžeme pracovat na tvorbě strategického plánu do roku 2030. Za vedení společnosti jsem velmi ráda, že se na našem poslání, vizi a nastavení cílů podílí celý tým Komunitního centra Říčany ve spolupráci se zakladateli paní Jarkou Málikovou a Zdeňkem Černovským.

 

Těšíme se na společné setkání s organizacemi sociálních služeb a pomáhajících profesí, které pořádáme ve čtvrtek 24. 10. 2024 v Kulturním domě Labuť v Říčanech.

Klidné podzimní dny za tým Komunitního centra Říčany přeje

Pavlína Šantorová Filková
ředitelka společnosti

Pokud se chcete stát patronem Komunitního centra Říčany a podpořit nás v naší práci, ozvěte se nám. Veškeré informace o naší organizaci, podrobné kontakty i návod, jak nás podpořit, naleznete na internetových stránkách www.kcricany.cz.

E-mail: info@kcricany.cz, tel. 774 780 141.

Osobní asistence: Bc. Kamila Šourková, tel. 604 522 625.

Program pro rodiny: Lucie Sochůrková, DiS., tel. 737 536 205.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena