Léto s gymnastickým oddílem

30. 6. 2024

Gymnastky, které závodí pod ČASPV a které se kvalifikovaly na Krajském přeboru ČASPV, absolvovaly své Republikové finále v Doubí u Třeboně. V družstvu Středočeského kraje v kategorii Junior I závodila K. Tůmová a společně se holkám podařilo vybojovat stříbrné medaile. V kategorii Starších žákyň III nastoupila v družstvu za Střední Čechy naše P. Mensová, tentokrát holky nenašly žádné přemožitelky a braly zlato. Nejúspěšnější říčanskou závodnicí se stala Sára Brányiková, která se svým družstvem obsadila 2. místo a přidala bronzovou medaili za jednotlivce.

Z Dokské kladiny se nám podařilo přivézt také několik cenných kovů a krásných umístění. Zlatou medaili si vybojovala A. Müllerová, stříbrnou G. Slobodová a K. Šálová, bronz K. Synková a K. Šebestová, těsně pod stupni vítězů zůstala M. Pavelková, A. Sosnová, A. Jechová a nejmladší z našich závodnic G. Feglarová.

Teamgymová družstva si nejprve zazávodila v Dobříši. Družstvo Želviček (roč. 2017) ve své kategorii zvítězilo, starší děvčátka obsadila bronzové příčky.

Poslední TG závod tohoto školního roku, který je součástí Českého poháru probíhal v Brně. V kategorii Junior I naše mladičké družstvo obsadilo 7. místo a děvčata v ktg. Junior II i tentokrát vystoupala na stupínek nejvyšší.

Po uzávěrce tohoto čísla nás čeká MČR jednotlivkyň ve sportovní gymnastice, kde budeme mít zastoupení díky S. Vašutové a G. Slobodové, v nejmladší kategorii na tomto mistrovství nastoupí A. Müllerová.

Přejeme všem krásné letní prázdniny a těšíme se na viděnou s přihlášenými dětmi na některém z našich příměstských táborů.

Pár volných míst ještě máme, informace najdete na adrese gymnastikaricany.webooker.eu.

 

Gym Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena