Prázdniny čekají

30. 6. 2024

Letošní školní rok byl velmi zajímavý. Získali jsme spoustu nových poznatků, zažili jsme spoustu dobrodružství. Na konci školního roku proběhlo již podruhé Setkání rodin, které pořádal Spolek Nerudovka. Pro rodiče a děti byla připravená cesta s plněním úkolů pomocí QR kódů, na konci je čekalo společné setkání s opékáním špekáčků. Tímto bych chtěla poděkovat paní Bartoňkové a paní Šuráňové za práci ve Spolku Nerudovka v uplynulých dvou letech a novým představitelům Spolku popřát hodně pracovních nápadů.

Díky Spolku Nerudovka a na základě výsledků grantového řízení proběhl první den správného držení těla. Celé toto setkání se uskutečnilo za přítomnosti fyzioterapeutů z Nemocnice Agel Říčany. Na podzim nás čeká ještě jedno setkání.

V rámci meziškolní spolupráce proběhl lehkoatletický den. Sportovního setkání se zúčastnili kamarádi z Benešova a Kostelce nad Černými lesy.

Na konci školního roku proběhlo v prostorách Staré radnice v Říčanech slavnostní rozloučení s odcházejícími žáky. Přejeme jim hlavně úspěch v dalším studiu i v dalším životě.

Na prázdniny se všichni určitě těší, ale můžeme slíbit, že i v dalším školním roce zcela určitě zažijeme spoustu nových akcí a získáme i nové poznatky.

Všem čtenářům Říčanského kurýru přejeme klidné a pohodové léto.

Vaše Nerudovka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena