Říčany představují iHřiště: Spojení zábavy a pohybu pro všechny věkové kategorie

28. 9. 2024

Od září jsme pro všechny děti připravili novinku, která propojuje moderní technologie se sportem – iHřiště. Tato interaktivní sportoviště najdete na dvou místech – na Lázeňské louce a na Marvánku. Nové hřiště nabízí jedinečný způsob, jak motivovat děti, mládež i dospělé k pohybu prostřednictvím zábavy a moderních technologií.

Co je iHřiště a jak funguje?

iHřiště je inovativní sportoviště vybavené speciálními herními prvky a technologiemi, které jsou propojené s mobilní aplikací. Každý, kdo má chytrý telefon, si může stáhnout aplikaci, díky které může sledovat své sportovní výkony, plnit různé výzvy, nebo se zapojit do soutěží s ostatními uživateli. Hřiště tak nejen láká k aktivnímu trávení volného času, ale také podporuje zdravou soutěživost a zvyšuje motivaci k pravidelnému pohybu.

Aplikace je navíc velmi intuitivní, a tak ji snadno využijí jak mladší generace, tak i starší sportovní nadšenci. Rodiče mohou spolu se svými dětmi sdílet zážitky a porovnávat své výsledky, což z iHřiště dělá skvělou příležitost pro rodinné aktivity.

Neváhejte a přijďte si iHřiště vyzkoušet!

Přílohy:

Informacni cedule iHriste Ricany Marvanek (predtisk finalni).pdf (11684 kB)

Informacni cedule iHriste Ricany Lazenska louka (predtisk finalni).pdf (11691 kB)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena