Sezona pomalu končí, ale přípravy pokračují

30. 6. 2024

Taneční sezona je pomalu u svého konce, ale naši svěřenci ještě využívají posledních soutěží. O víkendu 2.–3. června se konala v Praze soutěž Maestro CUP, kde v sobotu probíhaly kategorie Pro Am, kde nás reprezentovaly Marcela Havlová se svým profesionálním tanečníkem Filipem Süsmilichem, se kterým tančila také Lara Lenhardt, a dále Jana Vladarzová s Igorem Henzély. Všechny mají z této soutěže cenné medaile.

V neděli pak probíhaly soutěže Solo a Duo, kterých se účastnily naše slečny. Lucie Bobková si vytančila bronz za salsu, stříbro za bachatu i merengue. Kateřina Hrabová přivezla bronz za rumbu, Nikola Hrabová stříbro za valčík a bronz za waltz. Naše starší slečny pak dopadly následovně: Eliška Kukačková si v karibských tancích vytančila zlatou medaili za salsu, stříbrnou za bachatu a bronzovou za merengue. Marina Zavadilová ukořistila stříbro za merengue a Bětka Grünwaldová vytančila bronz za chach a salsu, stříbro za rumbu a zlato za bachatu.

O víkendu 8.–9. června probíhala soutěž v Dolních Měcholupech, kam se vypravili v neděli Eliáš Dočkal se Štěpánkou Veselou, kteří vytančili krásnou zlatou příčku.

Na konci června proběhla tradiční letní taneční akademie a v tuto chvíli již probíhá letní příprava na soustředění v Rokytně u Nového Města na Moravě.

Od září otevíráme nové kurzy. Těšit se můžete na dětské kurzy, kdy děti ve věku 4–12 let budou mít kurzy ve středu a čtvrtek (rozděleno dle věku), pro děti 12+ otevíráme kurz v pondělí od 16 hodin. Ani Ladies nemusí smutnit, kurzy pro začátečnice budou otevřeny v pondělí od 19 hodin a v neděli od 17.30 hodin. Dále otevíráme kurz taneční pro dospělé – začátečníci, který bude probíhat ve čtvrtek od 19 hodin, a kurz salsy pro páry ve čtvrtek od 20.45 hodin.

Dětské kurzy a Ladies budou začínat v týdnu od 16. 9. 2024, taneční pro dospělé od neděle 22. 9. 2024. Více informací naleznete v letáčku, na webu, facebooku anebo nám napište na adresu info@fuego.cz.

Užijte si prázdniny plnými doušky a v září se těšíme na společná setkání u tance.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena