Vánoční pozvánky ze ZUŠ

28. 11. 2013Vážení přátelé, dovolte mi, abych vás pozvala na poslední adventní a vánoční koncerty v tomto roce.

Jako první pozvánku má pro vás dětský folklórní soubor Mikeš na 1. 12. 2013, kdy proběhne tradiční XI. Adventní prozpěvování. Jako vždy od 17.00 v KC Labuť a od 18.30. na náměstí u vánočního stromu.

Vystoupí soubory Mikeš ze Říčan, Osminka a Lučinka z Prahy s adventními pásmy a čertovskými taškařicemi a Mládež z Lensedel s Českou besedou.

 

Další pozvánka je na tradiční Mikulášský koncert, na kterém vystoupí nejmladší děti ze ZUŠ a zkusí si, jaké to je vystupovat na prknech, která znamenají svět. A jako každý rok je pro všechny děti, které koncert navštíví (nejen pro ty, co podaly koncertní výkon), připravena malá mikulášská výslužka. Přijďte 2. prosince 2013 v 17.30 do Kulturního centra Labuť.

 

A jako poslední pro vás máme pozvání na slavnostní Vánoční koncert s Říčanským komorním orchestrem, k 60. výročí založení ZUŠ. Jako sólisté vystoupí klarinetista Petr Sinkule a violoncellista Petr Nouzovský. I tento koncert slibuje krásný poslech. Přijďte si ho poslechnout 10. 12. 2013 v 19.30 do Kulturního centra Labuť.

Přijďte, těšíme se na vás!

 

Iveta Sinkulová

ředitelka ZUŠ Říčany

 

 

Základní umělecká škola přeje všem dětem, rodičům, příznivcům a přátelům krásné prožití adventního období a ničím nerušené, klidné a spokojené prožití svátků vánočních. V novém roce se těšíme na další spolupráci a přejeme vše dobré.

 

Kolektiv zaměstnanců ZUŠ Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena