Zprávy za Žákovského zastupitelstva - První říčanský MAJÁLES

31. 5. 2024

Pátek 10. 5. byl naším osudovým dnem. Po dlouhé usilovné práci se uskutečnil oficiálně první říčanský Majáles, který se bezpochyby vydařil. 

Celé to začalo průvodem, který vedl od Cesty svobody, přes Masarykovo náměstí až na ragbyové hřiště. Průvod měl velký úspěch a byl dokonce slyšet přes polovinu Říčan! Poté následoval rugby turnaj středních škol a gymnázií. Bylo to těsné, ale zvítězilo Gymnázium Říčany, které se stalo prvním vlastníkem našeho putovního poháru. Tímto bychom jim chtěli pogratulovat za jejich skvělý výkon. Po přesunu na Lázeňskou louku se soutěžilo o titul krále a královny Majálesu, který získali Jonáš Horn a Kristýna Hudosová, oba studenti Gymnázia Říčany. V odpoledních hodinách vystoupily kapely Troufalost, Nervous, Jay88, Gilbertos. Hvězdou večera byl Robin Zoot a jeho naprosto vydařený koncert zakončený autogramiádou. 

Bylo to náročné, ale stálo to za to. Už teď jsme si jistí, že to nebyl náš poslední Majáles. Děkujeme moc všem, kteří se podíleli na organizaci a hlavně vám všem, že jste přišli a užili si s námi den plný zábavy! 

Sofie Spáčilová,
Žákovské zastupitelstvo, Říčany

Foto: Rudolf Flachs

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena