ZUŠ Říčany – pozvánky, úspěchy

31. 5. 2024

Milé děti, vážení rodiče, milí příznivci říčanské zušky,

školní rok uběhl jako voda a my pro vás máme informace a pozvánky na poslední akce tohoto, pro nás tak významného roku, kdy ZUŠ Říčany oslavovala 70 výročí svého založení.

Pozvánky

Zveme vás všechny do nového sálu Pražské konzervatoře, kde se 12. června 2024 v 17.30 uskuteční slavnostní koncert k 70. výročí založení ZUŠ Říčany. Pozadu nezůstává ani výtvarné oddělení. Pokud si uděláte výlet do Prahy, navštivte Fakultu strojní ČVUT v Praze a její Technologickou galerii, kde bude do 31. srpna zpřístupněna výstava našich výtvarníků.

A na závěr roku zveme na tradiční Absolventské koncerty 17. a 18. června do Staré radnice a KC Labuť.

Spolupráce s Českou filharmonií

Co nás potěšilo? Účast našich žáků – klarinetisty Jana Parobka (ped. P. Sinkule) a bicisty Jakuba Trpálka  (ped. Radek Břicháč) – v projektu spolupráce s Českou filharmonií. Zveme na koncert do Rudolfina 9. 6. 2024 v 17.00 hodin.

Koncertíky pro mateřské školy

Moc nás potěšili naši malí posluchači z mateřských školek na koncertíkách, které jsme pro ně připravili. Děti a paní učitelky byly jste skvělé! 

Úspěchy našeho tanečního oddělení

Děvčata ze třídy Ivany Sikorové a Pamely Morávkové sbírají medaile, kde se jen dá. Na fotografii 1. místa v taneční soutěži M – Cup. 

Herecká akademie

Divadelní podívaná, kterou připravily paní učitelky Veronika Olejníková a Linda Bláhová Lahnerová. 

Naše skvělé Harfičky

Členové souboru Harfičky reprezentovali naši školu na celorepublikovém setkání Harpissimo a na soutěži komorních souborů v Jihlav, kde získali 1. místo. Soubor vede paní učitelka Pavla Vondráčková Jahodová.

 

Přijďte na naše koncerty, těšíme se na vás

Vaše říčanská zuška

Přílohy:

Pozvánka_Výtvarný obor.pdf (5612 kB)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena